Politeknik Negeri Medan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politèknik Negri Medan
RèktorM. Syahruddin, S.T.,M.T.
LokasiMedan, Sumatra Lor
Situs webhttp://www.polmed.ac.id

Politèknik Negri Medan utawa sadurungé dikenal minangka Politeknik Universitas Sumatera Utara (Politeknik USU) iku paguron dhuwur negri sing dumunung ing Kutha Medan, Sumatra Lor, Indonésia. Politèknik Negri Medan iki duwé kampus sing dunungé sisih-sisihan karo Universitas Sumatra Lor.