Politeknik Negeri Medan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Politèknik Negri Medan
Rèktor M. Syahruddin, S.T.,M.T.
Lokasi Medan, Sumatra Lor
Situs web http://www.polmed.ac.id

Politèknik Negri Medan utawa sadurungé dikenal minangka Politeknik Universitas Sumatera Utara (Politeknik USU) iku paguron dhuwur negri sing dumunung ing Kutha Medan, Sumatra Lor, Indonésia. Politèknik Negri Medan iki duwé kampus sing dunungé sisih-sisihan karo Universitas Sumatra Lor.