Universitas Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Jember
UNEJ
Universitas Jember.jpg

Logo Universitas Jember
Diadegaké 10 November 1957
Jenis Perguruan tinggi nagari
Motto A Step Ahead to an Outstanding University
Rektor Moh. Hasan, M.Sc., Ph.D.
Lokasi Jember, Indonésia
Situs web www.unej.ac.id

Universitas Jember (UNEJ), iku pawiyatan luhur nagari kang mapan ing kutha Jember, siji kutha ing sisih kidul-wétan Provinsi Jawa Wétan. Kampus UNEJ dumunung ing kawasan ijo kang ramah lingkungan saéngga mènèhi swasana tentrem sajeroning ngayahi kagiyatan akademik.

Fakultas[besut | besut sumber]

Nganti Tahun Akademik 2012/2013, Universitas Jember duwé 13 Fakultas lan 2 Program Studi setara Fakultas kang dumadi saka 11 Program Studi jenjang Diploma, 40 Program Studi jenjang S-1, lan 8 Program Studi jenjang S-2, lan 1 Program Studi jenjang S-3 ya iku:

  • Fakultas Sastra
  • Fakultas Keguruan dan Ilmu Pendidikan [1]
  • Fakultas Ilmu Sosial dan Ilmu Pulitik
  • Fakultas Hukum [2]
  • Fakultas Ékonomi
  • Fakultas Pertanian
  • Fakultas Kedhokteran Gigi
  • Fakultas Teknologi Pertanian [3]
  • Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam [4]
  • Fakultas Teknik
  • Fakultas Kedhokteran [5]
  • Fakultas Keséhatan Masarakat
  • Fakultas Farmasi [6]
  • Program Studi Ilmu Keperawatan [7]
  • Program Studi Sistem Informasi [8]
  • Program Pasca Sarjana [9]

Pranala njaba[besut | besut sumber]