Universitas Pendidikan Ganesha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Pendidikan Ganesha
Rèktor Prof. Dr. I Nyoman Sudiana., M.Pd.
Lokasi Singaraja, Bali
Situs web www.undiksha.ac.id

Universitas Pendidikan Ganesha ya iku perguruan tinggi nagari kang ana ing Singaraja, Bali, Indonésia.

Universitas iki ya iku perguruan tinggi kang dikembangake adhedasar Pancasila lan Undang-Undang Dasar 1945 kang anjunjung aji-aji kemanusiaan, kathi kasil tenaga kependidikan lan tenaga non-kependidikan kang takwa marang Tuhan Yang Maha Esa, duwé kemampuan akademis-profésional kang dhuwur, ngembangake ngèlmu kawruh, teknologi, lan seni.

Fakultas[besut | besut sumber]

  • Fakultas Basa dan Seni
  • Fakultas Ilmu Pendidikan
  • Fakultas Ilmu Sosial Ilmu Pulitik
  • Fakultas Matematika dan Ilmu Pendidikan Alam
  • Fakultas Ulah raga dan Keséhatan
  • Fakultas Teknologi dan Kejuruan
  • Fakultas Ékonomi dan Bisnis

Pranala njaba[besut | besut sumber]