Institut Seni Indonesia Surakarta

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Institut Seni Indonesia Surakarta
Diadegaké 11 September 2006 (sakdurunge kanthi jeneng STSI Surakarta)[1]
Rèktor Prof. Dr. T. Slamet Suparno, S.Kar, MS.
Lokasi Surakarta
Situs web http://www.isi-ska.ac.id

Institut Seni Indonésia Surakarta utawa ISI Surakarta, iku perguruan tinggi seni negeri sing kampuse ana ing kutha Surakarta. Institut iki kusus nyelenggara'ake pendhidhikan ing bidang kesenian.
ISI Surakarta iki dibentuk saka gabungan Akademi Seni Karawitan Indonésia (ASKI) lan Akademi Seni Tari Indonésia (ASTI).

Bidang pendhidhikan[besut | besut sumber]

Program studi kang bisa dijupuk ing ISI Surakarta ing mangsa iki ya iku:

ISI Surakarta didadegake pamrakarsa Pentas Tari 24 Jam ing tanggal 29 April 2007 kanggo memperingati Dina Tari Internasional. ing sakjroning pagelaran uga ditampilake babagan tari saka tlatah Indonésia lan saka sajumlah nagara manca.[2][3]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:PTN di Indonésia

Cathetan suku[besut | besut sumber]