Institut Seni Indonesia Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Institut Seni Indonesia Surakarta
Rèktor Prof. Dr. T. Slamet Suparno, S.Kar, MS.
Lokasi Surakarta
Situs web http://www.isi-ska.ac.id

Institut Seni Indonésia Surakarta utawa ISI Surakarta, iku perguruan tinggi seni nagari sing kampuse ana ing kutha Surakarta. Institut iki kusus nyelenggara'ake pendhidhikan ing babagan kesenian.
ISI Surakarta iki diwangun saka gabungan Akademi Seni Karawitan Indonésia (ASKI) lan Akademi Seni Jogèd Indonésia (ASTI).

Babagan pendhidhikan[besut | besut sumber]

Program studi kang bisa dijupuk ing ISI Surakarta ing mangsa iki ya iku:

ISI Surakarta didadegake pamrakarsa Pentas Jogèd 24 Jam ing tanggal 29 April 2007 kanggo memperingati Dina Jogèd Internasional. ing sajeroning pagelaran uga ditampilake babagan jogèd saka tlatah Indonésia lan saka sajumlah nagara manca.[1][2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]