Politeknik Negeri Kupang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Politèknik Negri Kupang
LokasiKupang, Nusa Tenggara Wétan

Politèknik Negri Kupang, iku perguruan tinggi negri sing dumunung ing kutha Kupang, provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]