Politeknik Negeri Kupang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Politèknik Negri Kupang
Lokasi Kupang, Nusa Tenggara Wétan

Politèknik Negri Kupang, iku perguruan tinggi negri sing dumunung ing kutha Kupang, provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]