Pratélaning pawiyatan luhur Islam swasta ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing ngisor iki dgaptar Perguruan Tinggi Islam Swasta ing Indonésia.

Universitas[besut | besut sumber]

Institut[besut | besut sumber]

Sekolah Tinggi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]