Universitas Muhammadiyah Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Muhammadiyah Malang
Rèktor Dr. Muhadjir Effendy, MAP
Situs Rektor UMM
Lokasi Malang, Jawa Timur
Situs web http://www.umm.ac.id

Universitas Muhammadiyah Malang (UMM) ya iku pawiyatan luhur swasta ing Kutha Malang. Universitas kang diadhèkaké ana ing taun 1964 iki kalebet ing organisasi Muhammadiyah.

Fakultas-Fakultas[besut | besut sumber]

Program Diploma 3 (D3)[besut | besut sumber]

  • Program D-3 Keperawatan
  • Program D-3 Elektronika
  • Program D-3 Keuangan lan Perbankan

Program Sarjana (S1)[besut | besut sumber]

  • Fakultas Agama Islam
  • Fakultas Ilmu Sosial lan Ilmu Pulitik
  • Fakultas Ékonomi
  • Fakultas Keguruan lan Ilmu Pendidikan
  • Fakultas Teknik
  • Fakultas Pertanian lan Peternakan
  • Fakultas Psikologi
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Kedhokteran
  • Fakultas Ilmu-ngèlmu Keséhatan

Program Magister (S2)[besut | besut sumber]

  • Magister Manajemen
  • Magister Agama Islam
  • Magister Hukum
  • Magister Kebijakan Pendidikan
  • Magister Psikologi
  • Magister Sosiologi
  • Magister Agribisnis

Program Dhoktoral (S3)[besut | besut sumber]

  • Ilmu Sosial & Ilmu Pulitik

Pranala njaba[besut | besut sumber]