Politèknik Negri Andalas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politèknik Negri Andalas
Logo Politeknik Negeri Padang.svg

Lambang Politeknik Negeri Andalas
Diadegaké12 Maret 1985
Dirintis
5 Oktober 1987
Hari Jadi/Dies Natalis
JenisPaguron dhuwur nagari
MottoThink Academically, Act Professionally, Behave Nobly
RèktorAidil Zamri, ST., MT
LokasiKampus Limau Manis, Padang, Sumatra Kulon, Indonésia
WarnaHijau
JulukanPolitèknik Universitas Andalas
AfiliasiUniversitas Andalas (sampai 6 Oktober 2012)
Situs webhttp://www.polinpdg.ac.id

Politèknik Negri Andalas[1] (Jeneng liya: Politèknik Andalas[2], sadurungé tanggal 6 Oktober 2012 jenengé Politeknik Negeri Padang lan Politeknik Universitas Andalas) iku siji paguron dhuwur nagari sing dumunung ing Kutha Padang, Sumatra Kulon, Indonésia. Politèknik Negri Andalas iki duwé kampus sing papané ana sisihé Universitas Andalas.

Jurusan lan Prodi (Program Studi)[besut | besut sumber]

Ana 7 Jurusan, 11 Program Studi D3 lan 7 Program Studi D4 (Rekayasa lan Tataniaga) antarané:

Jurusan[besut | besut sumber]

Rekayasa Tataniaga
Teknik Elektro Administrasi Niaga
Teknik Mesin Akuntansi
Teknik Sipil Basa Inggris
Teknologi Informasi

TT6R

Program Studi D3[besut | besut sumber]

Rekayasa Tataniaga
Teknik Mesin a Administrasi Bisnis
Teknik Sipil Akuntansi
Teknik Listrik Basa Inggris
Teknik Elektronika Manajemen Informatika
Teknik Telekomunikasi Usaha Perjalanan Wisata
Teknik Komputer
Teknik Piranti Berat

Program Studi D4[besut | besut sumber]

Rekayasa Tataniaga
Teknik Elektronika Akuntansi
Teknik Perencanaan Irigasi & Rawa
Teknik Konservasi Energi
Perancangan Jalan dan Kreteg
Manajemen Rekayasa Konstruksi
Teknik Manufaktur
Teknik Telekomunikasi D4

Khusus kanggo Program Diploma 4, sesebutané ya iku S.ST (Sarjana Sains Terapan)

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Politeknik Negeri Siap Spin Off
  2. Desember, Politeknik Negeri Padang jadi PT

Pranala njaba[besut | besut sumber]