Universitas Negeri Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Universitas Negeri Malang
Lambang UM
Rèktor Prof. Dr. H. Suparno
Situs web www.um.ac.id

Universitas Negeri Malang, dicekak UM, ya iku pawiyatan luhur negri ing Indonésia sing dumunung ing Malang lan Blitar, Jawa Wétan. Sadurungé taun 1999, pawiyatan luhur iki diarani IKIP Malang. Rektor UM saiki kajabat déning Prof. Dr. H. Suparno.

Fakultas[besut | besut sumber]

Ana pitu fakultas lan siji program pascasarjana ing Universitas Negeri Malang.

  • Fakultas Ilmu Pendidikan (FIP)
  • Fakultas Sastra (FS)
  • Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam (FMIPA)
  • Fakultas Ékonomi (FE)
  • Fakultas Teknik (FT)
  • Fakultas Ilmu Keulah ragaan (FIK)
  • Fakultas Ilmu Sosial (FIS)
  • Program Pascasarjana (PPs)

Pranala njaba[besut | besut sumber]