Universitas Negeri Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Universitas Negeri Malang
Lambang Universitas Negeri Malang.jpg
Diadegaké 18 Oktober 1954
Jenis Pawiyatan luhur negri
Motto The Learning University
Rèktor Prof. Dr. H. Ahmad Rofi'uddin, M.Pd.
Mahasiswa 32.526
Kampus Urban
Lokasi Malang, Jawa Wétan, Indonésia
Telepon +62 341 551312
Warna Biru dongker     
Julukan UM
Situs web www.um.ac.id

Universitas Negeri Malang, dicekak UM, ya iku pawiyatan luhur negri ing Indonésia sing dumunung ing Malang lan Blitar, Jawa Wétan. Sadurungé taun 1999, pawiyatan luhur iki diarani IKIP Malang. Rektor UM saiki kajabat déning Prof. Dr. H. Ahmad Rofi'uddin, M.Pd.

Fakultas[besut | besut sumber]

Ana pitu fakultas lan siji program pascasarjana ing Universitas Negeri Malang.

  • Fakultas Ilmu Pendidikan (FIP)
  • Fakultas Sastra (FS)
  • Fakultas Matématika dan Ilmu Pengetahuan Alam (FMIPA)
  • Fakultas Ékonomi (FE)
  • Fakultas Téknik (FT)
  • Fakultas Ilmu Keulah ragaan (FIK)
  • Fakultas Ilmu Sosial (FIS)
  • Program Pascasarjana (PPs)

Pranala njaba[besut | besut sumber]