Universitas Negeri Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Negeri Malang
Lambang Universitas Negeri Malang.jpg
Universitas Negeri Malang colorful font logo.svg
Diadegaké18 Oktober 1954
JenisPawiyatan luhur negri
MottoThe Learning University
RèktorProf. Dr. H. Ahmad Rofi'uddin, M.Pd.
Mahasiswa32.526
KampusUrban
LokasiMalang, Jawa Wétan, Indonésia
Telepon+62 341 551312
WarnaBiru dongker     
JulukanUM
Situs webwww.um.ac.id

Universitas Negeri Malang, dicekak UM, ya iku pawiyatan luhur negri ing Indonésia sing dumunung ing Malang lan Blitar, Jawa Wétan. Sadurungé taun 1999, pawiyatan luhur iki diarani IKIP Malang. Rektor UM saiki kajabat déning Prof. Dr. H. Ahmad Rofi'uddin, M.Pd.

Fakultas[besut | besut sumber]

Ana pitu fakultas lan siji program pascasarjana ing Universitas Negeri Malang.

  • Fakultas Ilmu Pendidikan (FIP)
  • Fakultas Sastra (FS)
  • Fakultas Matématika dan Ilmu Pengetahuan Alam (FMIPA)
  • Fakultas Ékonomi (FE)
  • Fakultas Téknik (FT)
  • Fakultas Ilmu Keulah ragaan (FIK)
  • Fakultas Ilmu Sosial (FIS)
  • Program Pascasarjana (PPs)

Pranala njaba[besut | besut sumber]