Politeknik Negeri Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Politèknik Negri Jember
Rèktor Ir. Nanang Dwi Wahyono, MM
Lokasi Jl. Mastrip PO BOX 164 68101 Jember, Jawa Timur
Situs web www.polije.ac.id

Politèknik Negri Jember, iku pawiyatan luhur nagari kang dumunung ing kutha Jember, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.

Politèknik Negri Jember arupa pawiyatan luhur kang nyelenggarakaké pendhidhikan vokasional, ya iku program pendhidhikan kang tumuju marang prosès pasinaon ing tataran keahlian, ketrampilan, lan standar kompetènsi kang spesifik sarujuk marang kabutuhan pasar kerja lan stakeholder, sarta duwé kamandirian sajeroning makarya lan wirausaha mawa basis IPTEKS.


Pranala njaba[besut | besut sumber]