Universitas Tidar Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Universitas Tidar Magelang
Logo2 trans.png
Rèktor Prof. Dr. Cahyo Yusuf, M.Pd
Lokasi Jl. Kapten Suparman No. 39 Magelang 56116, Indonesia
Situs web http://www.utm.ac.id

Universitas Tidar Magelang (basa Inggris: Tidar Magelang University), kasingkat UTM ya iku sawijining pawiyatan luhur swasta kang ana ing Magelang, Jawa Tengah, Indonesia.

Universitas iki ana ing ngisore Yayasan Perguruan Tinggi Borobudur Tidar, kanthi Ketua Umum H. Sukardi, SH. Universitas Tidar Magelang (UTM) kanthi resmi miwiti panyelenggaraan prosès Tridharma Tanggal 17 Juli 1979 kanthi izin saka Koordinator Kopertis Wewengkon V (Jawa Tengah dan DIY), Drs Wuryanto Nomor 032/SK/Kpt/VII/1979 berkedudukan ing Provinsi Jawa Tengah tepate ing Kutha Magelang.

Fakultas[besut | besut sumber]

Universitas Tidar Magelang duwé 5 (Fakultas) Fakultas ya iku[1]:

Saben-saben fakultas kapimpin déning Dekan lan 1wakil dekan. Program studi kapimpin déning seorang ketua program studi, sekretaris program studi lan Kepala Laboratorium.

Cahtetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. "Profil Universitas Tidar Magelang". Portal Informasi Pendidikan. Dijupuk March 2, 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]