Universitas Tidar Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Universitas Tidar
Diadegaké 17 Juli 1980
1 April 2014 (pawiyatan luhur nagari)
Jenis Pawiyatan luhur nagari
Motto Terdepan dalam Wirausaha (Indonesia)
Rèktor Prof. Dr. Cahyo Yusuf, M.Pd
Kampus Urban
Lokasi Jl. Kapten Suparman No. 39,Magelang, Jawa Tengah, Indonésia
Telepon +62 293 364113
Julukan UNTIDAR
Situs web untidar.ac.id
Logo Universitas Tidar Magelang (kanthi 2014)

Universitas Tidar (basa Inggris: Tidar University), kasingkat UNTIDAR ya iku sawijining pawiyatan luhur nagari kang ana ing Magelang, Jawa Tengah, Indonesia.

Universitas iki ana ing ngisore Yayasan Perguruan Tinggi Borobudur Tidar, kanthi Ketua Umum H. Sukardi, SH. Universitas Tidar Magelang (UTM) kanthi resmi miwiti panyelenggaraan prosès Tridharma Tanggal 17 Juli 1979 kanthi izin saka Koordinator Kopertis Wewengkon V (Jawa Tengah dan DIY), Drs Wuryanto Nomor 032/SK/Kpt/VII/1979 berkedudukan ing Provinsi Jawa Tengah tepate ing Kutha Magelang.

Fakultas[besut | besut sumber]

Universitas Tidar duwé 5 (Fakultas) Fakultas ya iku[1]:


Saben-saben fakultas kapimpin déning Dekan lan 1wakil dekan. Program studi kapimpin déning seorang ketua program studi, sekretaris program studi lan Kepala Laboratorium.

Cahtetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. "Profil Universitas Tidar Magelang". Portal Informasi Pendidikan. Dijupuk March 2, 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]