Universitas Negeri Surabaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Negeri Surabaya
Gambar:Logo-Unesa.jpg

Universitas Negeri Surabaya
Jeneng latinState University of Surabaya
Diadegaké1964
RèktorProf. Dr. Warsono, Drs., M.S.
LokasiSurabaya, Indonésia, Jawa Timur
MarsMars UNESA
Situs webhttp://www.unesa.ac.id

Universitas Negeri Surabaya, kacekak Unesa, ya iku perguruan tinggi nagari ing Surabaya, Indonésia, kang didegake ing 19 Dhésèmber 1964. Rektor ing taun 2013 ya iku Ir. H Mucklas Samani, M.Pd.S.U.A.P UNESA duwé 7 fakultas ya iku Fakultas Ilmu Keulah ragaan, Fakultas Ilmu Pendidikan, Fakultas Basa dan Seni, Fakultas Teknik, Fakultas Ékonomi, Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam, lan Fakultas Ilmu Sosial.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Situs jaringan resmi

State University of Surabaya