Menyang kontèn

Shabeellaha Hoose: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
typo
(saka en)
 
c (typo)
Shabeellaha Hoose wewatesan karo dhaérah [[Banaadir]], [[Shabeellaha Dhexe]], [[Hiiraan]], [[Bay, Somalia|Bay]], [[Jubbada Dhexe|Middle Juba]] lan [[Samudra Hindia]]. Sawisé Mogadishu, tlatah iki minangka tlatah kang paling padhet pedunungé ing Somalia.
 
Tlatah iki dijenengké saka jeneng [[Kali Shebelle]], kang mili liwat ing kana.
It is named after the [[Shebelle River]], which passes through the region.
 
==Basa-basa==
78.625

besutan