Gedo

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi Gedo ing Somalia

Gedo (Basa Somali: Gedo) iku laladan administratif (gobolka) biyèné bagéan saka laladan Juba Ndhuwur, Somalia. Kutha krajané ya iku Garbahaarreey. Gedo diciptaaké taun 1980-an lan wewatesan karo Ethiopia, Kenya, lan laladan Bakool, Bay, Jubbada Dhexe, lan Jubbada Hoose ing sisih wétan. Tlatah Gedo bagéan kidul, ing sisih kuloné Kali Juba, tau dadi bagéan saka laladan British Transjuba.



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gedo&oldid=1045150"