Basa Somali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Basa Somali
af Soomaali
Asal Somalia, Ethiopia, Djibouti, Kenya
Laladan Afrika Wétan
Panyatur asli
15–25 yuta (tanpa surya)
Rumpun Afro-Asia
 Cushitik
  Wétan
    Somali
Status resmi
Basa resmi ing
Somalia
Diatur déning
Kodhe basa
ISO 639-1 so
ISO 639-2 som
ISO 639-3

Basa Somali ya iku basa nasional Somalia sing kalebu jroning rumpun Afro-Asia. Basa iki uga dituturaké ing sebagéan wewengkon Ethiopia, Djibouti lan Kenya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]