Basa Somali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Basa Somali
af Soomaali
Asal Somalia, Ethiopia, Djibouti, Kenya
Laladan Afrika Wétan
Panyatur asli
15–25 yuta (tanpa surya)
Rumpun Afro-Asia
 Cushitik
  Wétan
    Somali
Status resmi
Basa resmi ing
Somalia
Diatur déning
Kodhe basa
ISO 639-1 so
ISO 639-2 som
ISO 639-3

Basa Somali ya iku basa nasional Somalia sing kalebu sajeroning rumpun Afro-Asia. Basa iki uga dituturaké ing sapérangan wewengkon Ethiopia, Djibouti lan Kenya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]