Basa Somali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Somali
af Soomaali
AsalSomalia, Ethiopia, Djibouti, Kenya
LaladanAfrika Wétan
Panyatur asli
15–25 yuta (tanpa surya)
Rumpun Afro-Asia
 Cushitik
  Wétan
    Somali
Status resmi
Basa resmi ing
Somalia
Diatur déning
Kodhe basa
ISO 639-1so
ISO 639-2som
ISO 639-3

Basa Somali ya iku basa nasional Somalia sing kalebu sajeroning rumpun Afro-Asia. Basa iki uga dituturaké ing sapérangan wewengkon Ethiopia, Djibouti lan Kenya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]