Basa Somali

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Basa Somali
af Soomaali
Asal Somalia, Ethiopia, Djibouti, Kenya
Tlatah Afrika Wétan
Panyatur asli
15–25 yuta (tanpa surya)
Rumpun Afro-Asia

 Cushitik
  Wétan

    Somali
Status resmi
Basa resmi ing
Somalia
Diundhangaké déning
Sandi basa
ISO 639-1 so
ISO 639-2 som
ISO 639-3

Basa Somali ya iku basa nasional Somalia sing kalebu jroning rumpun Afro-Asia. Basa iki uga dituturaké ing sebagéan wewengkon Ethiopia, Djibouti lan Kenya.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Somali&oldid=963939"