Basa Somali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cithakan:Infobox Language/IPA notice
Basa Somali
af Soomaali
Dituturaké ing Somalia, Ethiopia, Djibouti, Kenya
Wilayah Afrika Wétan
Gunggung panutur 15–25 yuta
Ranking Ora ing peringkat 100 gedhé
Rumpun basa Rumpun Afro-Asia
 Cushitik
  Wétan

    Somali

Status resmi
Basa resmi ing Somalia
Regulated by
Kodhe basa
ISO 639-1 so
ISO 639-2 somCithakan:Infobox Language/SIL14
ISO 639-3

Basa Somali ya iku basa nasional Somalia sing kalebu sajeroning rumpun Afro-Asia. Basa iki uga dituturaké ing sapérangan wewengkon Ethiopia, Djibouti lan Kenya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]