Awdal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Somalia nuduhaké lokasi Awdal

Awdal iku laladan (gobolka) sing mapan ing pérangan lor Somalia. Kutha krajané ya iku Borame. Awdal wewatesan karo Ethiopia, Djibouti, Woqooyi Galbeed (laladan Somalia) lan Lempongan Aden.

Awdal iku saka lima laladan Républik Somaliland (biyèn Somaliland Britania) kang kadhaulatané ora diakoni kanthi internasional.

Awdal dumadi saka papat Distrik:

  1. Borame Samaroon
  2. Lughaya Samaroon
  3. Baki Samaroon
  4. Zeylac Issa Samaroon