Jubbada Dhexe

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Location of Jubbada Dhexe in Somalia

Juba Tengah (Somali: Jubbada Dhexe) iku sawijining wewengkon administrasi (gobolka) ing Somalia kidul, sing dumunung ing tlatah sajarah Jubaland. Kutha krajané ya iku Bu'aale. Wewengkon iki wewatesan karo wewengkon Gedo, Bay, Shabele Ngisor, Juba Ngisor lan Samudra Hindhia. Tlatah iki dijenengaké jupuk saka jeneng kali sing mili ing tlatah kasebut ya iku Kali Jubba.

Juba Tengah dumadi saka telung distrik:

  • Bu'aale (kutha krajan)
  • Jilib (Gilib)
  • Sakow
  • Dujuma

Koordinat: 0°59′19″N 42°38′56″E / 0.98861°L 42.64889°W / 0.98861; 42.64889Cithakan:Somalia-geo-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jubbada_Dhexe&oldid=977803"