Bakool

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Somalia nuduhaké lokasi Bakool

Bakool iku laladan (gobolka) ing Somalia bagéan tengah. Kutha krajané ya iku Xuddur. Bakool wewatesan karo Ethiopia lan laladan Somalia liyané kaya ta Hiiraan, Bay lan Gedo. Cacahing padunung Bakool watara 226.000 jiwa.