Hiiraan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta Somalia nuduhaké lokasi laladan Hiiraan

Hiiraan iku laladan (gobolka) ing Somalia bagéan tengah. Kutha krajané ya iku Beledweyne. Hiiraan wewatesan karo Ethiopia lan laladan-laladan Somalia liyané kayata Galguduud, Shabeellaha Dhexe, Shabeellaha Hoose, Bay lan Bakool


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hiiraan&oldid=1045079"