Hiiraan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Somalia nuduhaké lokasi dhaerah Hiiraan

Hiiraan kuwi sawijining dhaerah (gobolka) ing Somalia bagéan tengah. Ibukuthané yakuwi Beledweyne. Hiiraan wewatesan karo Ethiopia lan dhaerah-dhaerah Somalia liyané kayata Galguduud, Shabeellaha Dhexe, Shabeellaha Hoose, Bay lan Bakool

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hiiraan&oldid=812855"