Hiiraan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Peta Somalia nuduhaké lokasi laladan Hiiraan

Hiiraan iku laladan (gobolka) ing Somalia bagéan tengah. Kutha krajané ya iku Beledweyne. Hiiraan wewatesan karo Ethiopia lan laladan-laladan Somalia liyané kayata Galguduud, Shabeellaha Dhexe, Shabeellaha Hoose, Bay lan Bakool


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hiiraan&oldid=1045079"