Inggris: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké as:ইংলেণ্ড
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké lad:Inglaterra)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké as:ইংলেণ্ড)
[[ar:إنجلترا]]
[[arz:انجلترا]]
[[as:ইংলেণ্ড]]
[[ast:Inglaterra]]
[[az:İngiltərə]]
2.721

besutan

Menu navigasi