31 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 31 Desember)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

31 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 365 utawi 366 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Pungkasan miturut kalèndher Masehi utawi Grégorius.

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 Dhésèmber-31 Dhésèmber-1 Januari