31 Desember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

31 Desember punika, dinten ingkang kaping 365 utawi 366 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Pungkasan miturut kalèndher Masehi utawi Gregorian.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

30 Desember - 31 Desember - 1 Januari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=31_Desember&oldid=817217"