Arsenal F.C.: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
57 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
 
== Stadion ==
Wiwit ngadeg, Arsenal bola bali pindah stadion. Wiwit saka lapangan ing Woolwich, terus pindah menyang London Lor lan mbangun Stadion Highbury, kang dianggo pisanan ing taun 1913. Mulai sasi Juli [[2006]], klub iki ngenggoni markas anyaré ing [[Stadion Emirates]] kang nduwèni kapasitas 60.500 kursi lan dumunung ing [[Ashburton Grove]] sawisé udakara 93 tahun manggon ing Stadion Highbury. Peresmian nggunaaké [[Stadion Emirates]] kanthi nganaaké pertandingan persahabatan kanggo perpisahan [[David Bergkamp]], sawijining mantan pemain penyerang Arsenal.
[[Gambar:Trophy presentation Highbury 2004.JPG|right|thumb|200px|ArsenalPatrick captainViera [[Patrickngangkat Vieira]]tropi liftsLiga theInggris [[2003-04 in English football|2003–04]] [[Premier League]] trophy/2004.]]
[[Gambar:Arsenal open top bus parade 2004.jpg|right|thumb|200px|Arsenal's players and fans celebrate their 2004 League title win with an open-top bus parade]]
== Skuat ==
1.578

besutan

Menu navigasi