Paris Saint-Germain FC

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stadhion Parc des Princes Kandhang PSG
Paris Saint-Germain
Jeneng dawaParis Saint-Germain Football Club
ParabanPSG, Paris SG,
Biru dan merah (Les Rouge-et-Bleu),
Para Paris (Les Parisiens)
Yasa12 Agustus 1970
StadhiyonStadion Parc des Princes,
Paris, Prancis
Momotan48.713
BakuOtoritas Investasi Qatar
PrésidhènNasser Al-Khelaifi
ManajerThomas Tuchel
LigaLigue 1
2021/22ke-1, Ligue 1
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Katelu

Paris Saint-Germain Football Club utawa kang dikenal kanthi jênêng PSG ya iku sawijining klub bal-balan Perancis kang main ana ing Ligue 1, Perancis. Markasé ana ing Paris, Perancis. Klub iki diadhêkaké ana ing taun 1970.

Wiwit Fèbruari 2013 David Beckham gabung marang tim iki lan dikontrak dugi 5 wulan lan gajinipun disumbangaké kanggé amal.[1]

Prestasi[besut | besut sumber]

Pratélan pemain[besut | besut sumber]

Skuat utama[besut | besut sumber]

Per 14 Fèbruari 2013.[2]

Disilehaké[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng

Cathêtan Sikil[besut | besut sumber]

  1. raga/2013/02/130201_beckham_psg.shtml David Beckham - Paris Saint-Germain , Paris Saint-Germain.
  2. "Effectif et staff". PSG.fr. Dibukak ing 2013-02-14.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Ligue 1

Anggota G-14

Nèderlan Ajax | Inggris Arsenal | Sepanyol FC Barcelona | Jerman Bayer Leverkusen | Jerman Bayern Munich

Jerman Borussia Dortmund | Nèderlan PSV Eindhoven | Itali Internazionale | Itali Juventus

Inggris Liverpool | Inggris Manchester United | Itali AC Milan | Prancis Lyon | Prancis Marseille

Prancis Paris Saint-Germain | Portegal FC Porto | Sepanyol Real Madrid | Sepanyol Valencia