Carl Jenkinson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carl Jenkinson
Carl Jenkinson vs Liverpool 2011.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Carl Daniel Jenkinson[1]
Tanggal lair (1992-02-08) 8 Fèbruari 1992 (umur 27)
Papan lair Harlow, Inggris
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Bek Sayap
Katerangan klub
Tim saiki
Arsenal
Angka 25
Karir nom
2000–2009 Charlton Athletic
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Charlton Athletic 8 (0)
2010Eastbourne Borough (loan) 4 (0)
2010Welling United (loan) 10 (0)
2011– Arsenal 9 (0)
Tim nasional
2008 Inggris U-17 1 (0)
2010 Finlan U-19 3 (1)
2011– Finlan U-21 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:11, 13 Mèi 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15:53, 5 November 2011 (UTC)

Carl Daniel Jenkinson (lair ing Harlow, 8 Fèbruari 1992; umur 27 taun) ya iku juru main bal-balan kang duwé kewarganagaraan ganda ya iku Inggris lan Finlandia kang main kanggo klub Arsenal ing posisi Bek Sayap.[2] Panjenengané duwé bapak kang kewarganagaraané Inggris lan ibu kewarganagaraané Finlandia, lan naté makili rong nagara ing tetandhingan internasional kelompok umur. Amarga durung naté mainkaké tetandhingan internasional senior, panjenengané isih bisa milih antarané Tim Nasional Inggris utawa Finlandia.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Search 1984 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". Findmypast.com. Dijupuk 12 August 2010. 
  2. "Carl Jenkinson Joins Arsenal". Arsenal F.C. 8 June 2011. Dijupuk 8 June 2011. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]