Rob Holding

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rob Holding
Rob Holding 2018.jpg
Holding main ing klub Arsenal taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robert Samuel Holding[1]
Tanggal lair (1995-09-20) 20 Sèptèmber 1995 (umur 24)
Papan lair Stalybridge, Inggris
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 in)
Posisi main bék
Katerangan klub
Tim saiki
Arsenal
Angka 16
Karir nom
2004–2013 Bolton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2016 Bolton Wanderers 26 (1)
2015Bury (loan) 1 (0)
2016– Arsenal 15 (0)
Tim nasional
2016–2017 Inggris U21 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 3 January 2018 (UTC).


Robert Samuel Holding (lair 20 Sèptèmber 1995) inggih punika satunggaling juru main bal-balan saking Inggris ingkang main minangka bék ing Liga Primér Inggris klub Arsenal. Sadéréngipun ing klub Arsenal, piyambakipun main ing klub Bolton Wanderers lan ugi dados angguta tim nasional Inggris U-21.[2]

Karièr Klub[besut | besut sumber]

Bolton Wanderers[besut | besut sumber]

Holding miwiti kariripun ing klub Bolton Wanderers wekdal umur pitung taun, lajeng minggah kariripun mlebet ing Liga 2 EFL klub Bury ing taun 2015.[3][4] Piyambakipun miwiti karir profésionalipun ing tanggal 3 April 2015 lan menang 2-0 mengsah Cambridge United,[5] lan debut kapisan ing klub Bolton tanggal 11 Agustus 2015 wekdal menang 1-0 mengsah Burton Albion ing League Cup. [6] Piyambakipun nyithak gol ingkang kapisan wekdal tanggal 23 Januari 2016 wekdal mengsah Milton Keynes Dons. Holding naté kapilih dados juru main Bolton Wanderers' Player of the Season ing mangsa 2015-16.[7]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

(ing basa Indonésia) Rob Holding Resmi Berseragam Arsenal

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 11 January 2018. Dijupuk 11 January 2018. 
  2. "Rob Holding". Eurosport.com. 
  3. Murphy, Dan (11 January 2018). "Scout Report: Rob Holding - Bolton Wanderer's talented defender". Outside Of The Boot. Dijupuk 11 January 2018. 
  4. "Rob Holding: Bury sign Bolton defender on loan". BBC Sport. Dijupuk 11 January 2018. 
  5. "Cambridge 0-2 Bury". BBC Sport. Dijupuk 11 January 2018. 
  6. "Bolton 0-1 Burton". BBC Sport. Dijupuk 11 January 2018. 
  7. "Rob Holding wins Player of the Year for 2015/16". Bolton Wanderers FC. Dijupuk 11 January 2018.