Valencia CF

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Valencia C.F
Logo
Jeneng jangkep Valencia Club de Fútbol
Peparab Los Ches
Diadegaké 1919
Lapangan Mestalla
Valencia, Spanyol
Kapasitas 53.000
Ketua Peter Lim
Manajer Voro
Liga La Liga
2015-15 12
Seragam kandang
Seragam tandang

Valencia Club de Fútbol iku klub bal-balan Spanyol sing main ing Divisi Primera Spanyol, La Liga. Tim iki nduwèni markas ing Valencia, Spanyol. Diadegaké taun 1919.

Titel[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Anggota G-14

Nèderlan Ajax | Inggris Arsenal | Spanyol FC Barcelona | Jerman Bayer Leverkusen | Jerman Bayern Munich

Jerman Borussia Dortmund | Nèderlan PSV Eindhoven | Itali Internazionale | Itali Juventus

Inggris Liverpool | Inggris Manchester United | Itali AC Milan | Prancis Lyon | Prancis Marseille

Prancis Paris Saint-Germain | Portugal FC Porto | Spanyol Real Madrid | Spanyol Valencia