Valencia CF

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stadhion Mestalla Kandhang Valencia C.F.
Valencia C.F
Logo
Jeneng jangkep Valencia Club de Fútbol
Peparab Los Ches
Diadegaké 1919
Lapangan Mestalla
Valencia, Spanyol
Kapasitas 55.000
Ketua Peter Lim
Manajer Voro
Liga La Liga
2019-20 9
Seragam kandang
Seragam tandang

Valencia Club de Fútbol iku klub bal-balan Spanyol sing main ing Divisi Primera Spanyol, La Liga. Tim iki nduwèni markas ing Valencia, Spanyol. Diadegaké taun 1919.

Titel[besut | besut sumber]

Skuat saat ini[besut | besut sumber]

Per 30 Januari 2020.[1]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Sepanyol GK Jaume Doménech
2 Portugal DF Thierry Correia
3 Sepanyol DF Jaume Costa (pinjaman dari Villarreal)
4 Prancis DF Eliaquim Mangala
5 Brazil DF Gabriel Paulista
6 Républik Afrikah Tengah MF Geoffrey Kondogbia
7 Portugal MF Gonçalo Guedes
8 Sepanyol MF Carlos Soler
9 Prancis FW Kevin Gameiro
10 Sepanyol MF Dani Parejo (kapten)
11 Ruslan MF Denis Cheryshev
12 Prancis DF Mouctar Diakhaby
13 Nèderlan GK Jasper Cillessen
No. Pos. Jeneng
14 Sepanyol DF José Gayà (kapten ketiga)
15 Sepanyol FW Manu Vallejo
16 Koréa Kidul MF Lee Kang-in
17 Prancis MF Francis Coquelin
18 Dhènemarken MF Daniel Wass
19 Sepanyol FW Rodrigo (wakil kapten)
20 Sepanyol MF Ferran Torres
21 Itali DF Cristiano Piccini
22 Uruguay FW Maxi Gómez
23 Sepanyol FW Rubén Sobrino
24 Argèntina DF Ezequiel Garay
25 Itali DF Alessandro Florenzi (pinjaman dari Roma)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Anggota G-14

Nèderlan Ajax | Inggris Arsenal | Sepanyol FC Barcelona | Jerman Bayer Leverkusen | Jerman Bayern Munich

Jerman Borussia Dortmund | Nèderlan PSV Eindhoven | Itali Internazionale | Itali Juventus

Inggris Liverpool | Inggris Manchester United | Itali AC Milan | Prancis Lyon | Prancis Marseille

Prancis Paris Saint-Germain | Portugal FC Porto | Sepanyol Real Madrid | Sepanyol Valencia

  1. "Primer equipo" [First team] (in Spanish). Valencia CF. Retrieved 4 Agustus 2019. Check date values in: |accessdate= (help)CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)