Getafe CF

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Getafe CF
Jeneng jangkep Getafe Club de Fútbol
Peparab Azulones (Tim Biru Tua), El Geta
Diadegaké 1983
Lapangan Coliseum Alfonso Pérez,
Getafe, Madrid,
Spanyol
Kapasitas 17.700
Ketua Ángel Torres
Manajer Luis García Plaza
Liga La Liga
2011–12 ke-11, La Liga
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam kandang
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam tandang

Getafe CF inggih punika naminipun tim bal-balan Spanyol. Bermarkas ing di Madrid. Tim punika madeg ing taun 1983. Klub punika mainakén pertandingan ing Stadion Coliseum Alfonso Pérez ingkang bérkapasitas 16.000 penonton. Séragam mereka ingkang nggadahi warni biru. Klub punika kawiwitan berlaga ing La Liga ing musim kompétisi 2004-05. Markas klub punika ing Getafe, Madrid, Spanyol.

Daftar pemain[besut | besut sumber]

Skuat utama[besut | besut sumber]

Per 1 Agustus 2012.[1][2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Spanyol GK Miguel Ángel Moyà
2 Spanyol DF Alexis Ruano (dipinjam dari Sevilla)
3 Spanyol DF Mané
4 Spanyol DF Miguel Torres
5 Aljazair MF Mehdi Lacen
6 Spanyol DF Alberto Lopo
8 Spanyol MF Pablo Sarabia
9 Spanyol FW Daniel Güiza
10 Spanyol MF Jaime Gavilán (kapten)
11 Spanyol FW Adrián Colunga
12 Spanyol FW Álvaro Vázquez
13 Spanyol GK Jordi Codina
14 Spanyol MF Pedro León (dipinjam dari Real Madrid)
No. Pos. Jeneng
15 Spanyol DF Rafa López
16 Argèntina DF David Abraham
17 Spanyol MF Diego Castro
18 Spanyol MF Ángel Lafita
19 Cithakan:Country data MAR MF Abdel Barrada
20 Spanyol DF Juan Valera
21 Spanyol MF Míchel
22 Spanyol MF Juan Rodríguez
23 Spanyol MF Borja Fernández
24 Spanyol FW Hugo Fraile
25 Spanyol MF Xavi Torres
26 Spanyol FW Paco Alcácer (dipinjam dari Valencia)


Dipinjamkan[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
Cithakan:Country data VEN FW Miku (di Celtic)

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Getafe C.F: Plantilla". www.getafecf.com. Retrieved 2011-05-10.  (es)
  2. ^ "Transfers". Transfermarkt. Retrieved 2009-04-06. [pranala nonaktif] (en)

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

</noinclude> Cithakan:Spanyol-sb-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Getafe_CF&oldid=937475"