Getafe CF

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Getafe CF
Jeneng jangkep Getafe Club de Fútbol
Julukan Azulones (Tim Biru Tua), El Geta
Diadegaké 1983
Lapangan Coliseum Alfonso Pérez,
Getafe, Madrid,
Spanyol
Kapasitas 17.700
Ketua Ángel Torres
Manajer Luis García Plaza
Liga La Liga
2011–12 ke-11, La Liga
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam kandang
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam tandang

Getafe CF inggih punika asma tim sepak bola Spanyol. Bermarkas ing di Madrid. Tim punika madég ing taun 1983. Klub punika mainakén pertandingan ing Stadion Coliseum Alfonso Pérez ingkang bérkapasitas 16.000 penonton. Séragam mereka ingkang nggadahi warni biru. Klub punika kawiwitan berlaga ing La Liga ing musim kompétisi 2004-05. Markas klub punika ing Getafe, Madrid, Spanyol.

Daftar pemain[sunting | sunting sumber]

Skuat utama[sunting | sunting sumber]

Per 1 Agustus 2012.[1][2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Flag of Spanyol GK Miguel Ángel Moyà
2 Flag of Spanyol DF Alexis Ruano (dipinjam dari Sevilla)
3 Flag of Spanyol DF Mané
4 Flag of Spanyol DF Miguel Torres
5 Flag of Aljazair MF Mehdi Lacen
6 Flag of Spanyol DF Alberto Lopo
8 Flag of Spanyol MF Pablo Sarabia
9 Flag of Spanyol FW Daniel Güiza
10 Flag of Spanyol MF Jaime Gavilán (kapten)
11 Flag of Spanyol FW Adrián Colunga
12 Flag of Spanyol FW Álvaro Vázquez
13 Flag of Spanyol GK Jordi Codina
14 Flag of Spanyol MF Pedro León (dipinjam dari Real Madrid)
No. Pos. Jeneng
15 Flag of Spanyol DF Rafa López
16 Flag of Argentina DF David Abraham
17 Flag of Spanyol MF Diego Castro
18 Flag of Spanyol MF Ángel Lafita
19 Cithakan:Country data MAR MF Abdel Barrada
20 Flag of Spanyol DF Juan Valera
21 Flag of Spanyol MF Míchel
22 Flag of Spanyol MF Juan Rodríguez
23 Flag of Spanyol MF Borja Fernández
24 Flag of Spanyol FW Hugo Fraile
25 Flag of Spanyol MF Xavi Torres
26 Flag of Spanyol FW Paco Alcácer (dipinjam dari Valencia)


Dipinjamkan[sunting | sunting sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
Cithakan:Country data VEN FW Miku (di Celtic)

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

</noinclude> Cithakan:Spanyol-sb-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Getafe_CF&oldid=836973"