Getafe CF

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Getafe CF
Jeneng jangkep Getafe Club de Fútbol
Peparab Azulones (Tim Biru Tua), El Geta
Diadegaké 1983
Lapangan Coliseum Alfonso Pérez,
Getafe, Madrid,
Spanyol
Kapasitas 17.700
Ketua Ángel Torres
Manajer Luis García Plaza
Liga La Liga
2011–12 ke-11, La Liga
Seragam kandang
Seragam tandang

Getafe CF inggih punika naminipun tim bal-balan Spanyol. Bermarkas ing di Madrid. Tim punika madeg ing taun 1983. Klub punika mainakén tetandhingan ing Stadion Coliseum Alfonso Pérez ingkang bérkapasitas 16.000 penonton. Séragam mereka ingkang gadhah warni biru. Klub punika kawiwitan berlaga ing La Liga ing musim kompétisi 2004-05. Markas klub punika ing Getafe, Madrid, Spanyol.

Pratélan pemain[besut | besut sumber]

Skuat utama[besut | besut sumber]

Per 1 Agustus 2012.[1][2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Sepanyol GK Miguel Ángel Moyà
2 Sepanyol DF Alexis Ruano (dipinjam dari Sevilla)
3 Sepanyol DF Mané
4 Sepanyol DF Miguel Torres
5 Aljazair MF Mehdi Lacen
6 Sepanyol DF Alberto Lopo
8 Sepanyol MF Pablo Sarabia
9 Sepanyol FW Daniel Güiza
10 Sepanyol MF Jaime Gavilán (kapten)
11 Sepanyol FW Adrián Colunga
12 Sepanyol FW Álvaro Vázquez
13 Sepanyol GK Jordi Codina
14 Sepanyol MF Pedro León (dipinjam dari Real Madrid)
No. Pos. Jeneng
15 Sepanyol DF Rafa López
16 Argèntina DF David Abraham
17 Sepanyol MF Diego Castro
18 Sepanyol MF Ángel Lafita
19 Cithakan:Country data MAR MF Abdel Barrada
20 Sepanyol DF Juan Valera
21 Sepanyol MF Míchel
22 Sepanyol MF Juan Rodríguez
23 Sepanyol MF Borja Fernández
24 Sepanyol FW Hugo Fraile
25 Sepanyol MF Xavi Torres
26 Sepanyol FW Paco Alcácer (dipinjam dari Valencia)

Dipinjamkan[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
Cithakan:Country data VEN FW Miku (di Celtic)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Getafe C.F: Plantilla". www.getafecf.com. Dijupuk 2011-05-10.  (ing basa Spanyol)
  2. ^ "Transfers". Transfermarkt. Dijupuk 2009-04-06. [pranala mati]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Spanyol-sb-stub