Atlético Madrid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stadhion Wanda Metropolitano Kandhang Atlético Madrid
Atlético Madrid
Bianco e Rosso a strisce con Triangolo Blu e Bianco con stelle Bianche.png
Jeneng jangkep Club Atlético de Madrid
Peparab Indios,
Los Colchoneros,
Los Rojiblancos,
Los de La Ribera del Manzanares,
Atleti
El Pupas
Diadegaké 1903
Lapangan Estadio Wanda Metropolitano, Madrid
Spanyol
Kapasitas 55,000
Ketua Sepanyol Enrique Cerezo
Manajer Argèntina Diego Pablo Simeone
Liga La Liga
2017-2018 La Liga, 2 klasemen
Seragam kandang
Seragam tandang

Atlético Madrid iku siji tim bal-balan Spanyol. Markasé ing kutha Madrid Spanyol. Tim sing madeg taun 1903 iki duwé prèstasi sing apik ing donya bal-balan Spanyol. Klub iki uga duwé rivalitas karo tanggané Real Madrid.

Prèstasi[besut | besut sumber]