Atlético Madrid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Atlético Madrid
Bianco e Rosso a strisce con Triangolo Blu e Bianco con stelle Bianche.png
Jeneng jangkep Club Atlético de Madrid
Peparab Indios,
Los Colchoneros,
Los Rojiblancos,
Los de La Ribera del Manzanares,
Atleti
El Pupas
Diadegaké 1903
Lapangan Stadion Vicente Calderón,
Madrid, Madrid
Spanyol
Kapasitas 55,000
Ketua Cithakan:Country data spanyol Enrique Cerezo
Manajer Cithakan:Country data spanyol Diego Pablo Simeone
Liga La Liga
2013-2014 La Liga, 1 klasemen
Seragam kandang
Seragam tandang

Atlético Madrid iku sawijining tim bal-balan Spanyol. Markasé ing kutha Madrid Spanyol. Tim sing madeg taun 1903 iki nduwèni prèstasi sing apik ing donya bal-balan Spanyol. Klub iki uga nduwèni rivalitas karo tanggané Real Madrid.

Prèstasi[besut | besut sumber]

</noinclude>


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Atlético_Madrid&oldid=965510"