Atlético Madrid

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Atlético Madrid
600px Bianco e Rosso a strisce con Triangolo Blu e Bianco con stelle Bianche.png
Jeneng jangkep Club Atlético de Madrid
Julukan Indios,
Los Colchoneros,
Los Rojiblancos,
Los de La Ribera del Manzanares,
Atleti
El Pupas
Diadegaké 1903
Lapangan Stadion Vicente Calderón,
Madrid, Madrid
Spanyol
Kapasitas 55,000
Ketua Flag of Spain.svg Enrique Cerezo
Manajer Flag of Spain.svg Diego Pablo Simeone
Liga La Liga
2008-2009 La Liga, 4 klasemen
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam kandang
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam tandang

Atlético Madrid kuwi sawijining tim bal-balan Spanyol. Markasé ing kutha Madrid Spanyol. Tim sing madeg taun 1903 iki nduwèni prèstasi sing apik ing donya bal-balan Spanyol. Klub iki uga nduwèni rivalitas karo tanggané Real Madrid.

Prèstasi[sunting | sunting sumber]

</noinclude>

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Atlético_Madrid&oldid=814959"