Carlos Soler

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carlos Soler
Katerangan priangga
Jeneng dawa Carlos Soler Barragán
Tanggal lair (1997-01-02) 2 Januari 1997 (umur 22)
Papan lair Valencia, Spanyol
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Valencia
Angka 18
Karir nom
2005–2015 Valencia
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2016 Valencia B 39 (3)
2016– Valencia 30 (4)
Tim nasional
2016 Spanyol U19 3 (0)
2017– Spanyol U21 6 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17 May 2017.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14 November 2017

Carlos Soler Barragán (lair 2 Januari 1997) ya iku pemain bal-balan prof''esional Spanyol sing main kanggo Valencia CF minangka gelandhang tengah.

Karir klub[besut | besut sumber]

Lair ing Valencia, Soler gabung karo klub kutha Valencia FC ing taun 2005 nalika umur 8 taun; wiwitané striker prolifik, dhèwèké ditolak manèh dadi glandhang nyerang lan glandhang tengah.[1] Dhèwèké miwiti debut senior kanthi dadi pemain cadangan ing 3 Mèi 2015, wiwit kalah 0-1 ing Segunda División B nglawan UE Cornellà.[2]

Soler damel gol kapisanan nalika tanggal 13 Dhésèmber 2015, nglakoni tetandhingan keloro ana ing babak 2-2 mungsuh CF Badalona.[3] Ing tanggal 12 Maret dhèwèké gawé kontrak anyar,[4] lan minangka pemain pengganti sing ora digunakaké nalika menang 2-1 ing klub utama nglawan Athletic Bilbao kanggo mangsa UEFA Europa League.

Tanggal 10 Dhésèmber 2016 Soler damel debut kapisananipun - lan debut La Liga, nggantosaken Mario Suárez kanthi kalah 2-1 nglawan Real Sociedad ing Stadion Anoeta. Dhèwèké gawé gol kapisanan wonten ing kategori ing tanggal 21 Januari sawisé damel gol ingkang kaping pisan nalika menang 2-0 derby Komunitas Valencia kanggo nglawan Villarreal CF ing Estadio de la Cerámica.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Carlos Soler, el futbolista total" [Carlos Soler, the complete footballer] (ing basa Spanyol). Diario de Mestalla. 22 June 2015. Dijupuk 29 January 2018. 
  2. "El Valencia Mestalla se aprieta en la clasificación" [Valencia Mestalla tighten up on the table] (ing basa Spanyol). Vavel. 3 May 2015. Dijupuk 29 January 2018. 
  3. "Tablas entre Badalona y Valencia Mestalla" [Draw between Badalona and Valencia Mestalla] (ing basa Spanyol). LaSegundaB. 13 December 2015. Dijupuk 29 January 2018. 
  4. "El Valencia renueva a Carlos Soler, su gran promesa" [Valencia renew Carlos Soler, their great prospect] (ing basa Spanyol). Levante-EMV. 12 March 2016. Dijupuk 29 January 2018.