València

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Valencia)
Peta lokasi Valencia

Valencia iku sawijining kutha paling gedhé katelu Spanyol. Pedunungé ana 807.396 jiwa (2006).

Pranala njaba[besut | besut sumber]