València

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Valencia)
Peta lokasi Valencia

Valencia iku sawijining kutha paling gedhé katelu Spanyol. Pedunungé ana 807.396 jiwa (2006).

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata València ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=València&oldid=1050616"