València

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Valencia)
Peta lokasi Valencia

Valencia iku sawijining kutha paling gedhé katelu Spanyol. Pedunungé ana 807.396 jiwa (2006).

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=València&oldid=1102088"