Kieran Gibbs

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kieran Gibbs
Gibbs, Kieran (1).jpg
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Kieran James Ricardo Gibbs [1]
Tanggal  lair 26 September 1989 (umur 24)
Papan  lair    Lambeth, London, Inggris
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[2]
Posisi main bek kiri
Club information
Klub saiki Arsenal
Nomer 28


2 National team caps and goals correct
as of 15:54, 2 Oktober 2011 (UTC).
* Panampilan (Gol)

Kieran James Ricardo Gibbs (lair ing Lambeth, London, Inggris, 26 September 1989; umur 24 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing nduwé kebangsaan Inggris. Panjenengané main kanggo Arsenal F.C. ing Liga Inggris lan Timnas Inggris. Panjenengané minangka lulusan akademi Arsenal F.C. sing dadi tenar sasuwené FA Youth Cup musim 2006-07 amarga nyetak gol ing semifinal.[3] Ing Arsenal panjenengané main minangka bèk kiwa. Debuté bareng timnas Inggris nalika Inggris nglawan Hungaria ing Stadion Wembley ing tanggal 11 Agustus 2010.

Prestasi[sunting | sunting sumber]

Klub[sunting | sunting sumber]

Arsenal FC

Runner-up:

Internasional[sunting | sunting sumber]

Runner-up:

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kieran_Gibbs&oldid=835532"