Łukasz Fabiański

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Łukasz Fabiański
Lukasz Fabianski Arsenal vs Birmingham 2010-11.jpg
Fabiański bermain untuk Arsenal pada tahun 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Łukasz Fabiański
Dhuwur 189 m (620 ft 0.9 in)[1]
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
Arsenal
Angka 21
Karir nom
1999–2000 Polonia Słubice
2000–2001 MSP Szamotuły
2001–2002 Lubuszanin Drezdenko
2002–2003 Sparta Brodnica
2003–2004 Mieszko Gniezno
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2005 Lech Poznań 0 (0)
2005–2007 Legia Warsaw 53 (0)
2007– Arsenal 27 (0)
Tim nasioanl
2006– Polen 21 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:00, 25 April 2011 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:50, 22 Juni 2012 (UTC)

Łukasz Fabiański (lair ing Kostrzyn nad Odrą, 18 April 1985; umur 31 taun) ya iku panjaga gawang kiper tim nasional bal-balan Polen sing dhuwuré 189 cm. Panjenengané dadi panjaga gawang utama ing Legia Warsaw, lan main ing Piala Donya FIFA 2006 Jerman.[2]

Prestasi[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Legia Warszawa

Individu[besut | besut sumber]

  • Polish Soccer Oscar:
    • Panjaga Gawang Paling Apik Ekstraklasa: 2006, 2007

Réferènsi[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat PÉropah 2008 Polen