Prajanjian Anyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Prejanjèn Anyar)

Prajanjian Anyar (Basa Indonésia: Perjanjian Baru), iku bagéyan saka Alkitab Kristen sing tinulis sawisé kelairan Gusti Yesus. Kitab Prajanjian Anyar kabèh ditulis nganggo basa Yunani. Tembung "Prejanjèan Anyar" iku dijarwakaké saka basa Latin, Novum Testamentum, sing jarwan saka Basa Yunani: ΗΚαινη Διαθηκη, I Keni Diathiki. Isiné kasusun saka Injil lan layang-layang. Sabagéyan gedhé ya layang-layangé Paulus marang para umat jemuwah.

Isi[besut | besut sumber]

  1. Injil Matius
  2. Injil Markus
  3. Injil Lukas
  4. Injil Yohanes
  5. Para Rasul
  6. Layang Paulus Roma
  7. I Korintus
  8. II Korintus
  9. Layang Paulus Galatia
  10. Layang Paulus Efesus
  11. Layang Paulus Filipi
  12. Layang Paulus Kolose
  13. I Tesalonika
  14. II Tesalonika
  15. I Timotius
  16. II Timotius
  17. Kitab Titus
  18. Layang Paulus marang Filemon
  19. Layang Ibrani
  20. Layang Yakobus
  21. I Petrus
  22. II Petrus
  23. I Yohanes
  24. II Yohanes
  25. III Yohanes
  26. Layang Yudas
  27. Kitab Wahyu

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prajanjian_Anyar&oldid=1054116"