Propinsi Bali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Provinsi Bali
Lambang Provinsi Bali
Lambang Provinsi Bali
Sesanti: "Balidwipa Jaya"
Péta Bali ing Indonésia
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: Denpasar
Gubernur: Déwa Made Beratha
Jembar
 - Total:

5.561 km2
Laladan Tk. II
 - Cacah:

8 Kabupatèn lan 1 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 4.500.000 Jiwa
+/- 800 / km²
Suku: Wong Bali, Wong Sasak, Wong Jawa lly
Agama: Hindhu, Islam, Protèstan, Katulik lan Buda
Basa: Basa Bali, Basa Sasak lan Basa Indonésia
Zona Wektu: (WIT)

Provinsi Bali iku katata sajeroning 8 kabupatèn lan 1 kutha.

Daerah Tingkat II[besut | besut sumber]

  1. Kabupatèn Badung
  2. Kabupatèn Bangli
  3. Kabupatèn Bulèlèng
  4. Kabupatèn Gianyar
  5. Kabupatèn Jembrana
  6. Kabupatèn Karangasem
  7. Kabupatèn Klungkung
  8. Kabupatèn Tabanan
  9. Kutha Denpasar

Uga delengen[besut | besut sumber]