Sumatra Kulon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia
(Replacing West_Sumatra_coa.svg with File:Coat_of_arms_of_West_Sumatra.svg (by CommonsDelinker because: File renamed: File renaming criterion #4: To harmonize the file names of a set of im)
c (Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia)
{{Sumatra Kulon}}
{{Propinsi Indonésia}}
{{Stub}}
 
[[Kategori:Sumatra Kulon]]
[[Kategori:Propinsi Indonésia]]
[[Kategori:GeografiGéografi Indonésia]]
 
 
{{Stub}}
3.311

besutan

Menu navigasi