Irwan Prayitno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Irwan Prayitno
Irwan Prayitno 2016.jpg
Gubernur Sumatra Kulon
Kalungguhan saiki
Wiwit lungguh
15 Agustus 2010
Wakil Muslim Kasim
Kadhisiki Marlis Rahman
Rerincèn priangga
Lair (1963-20-12) 12 Agustus 1963 (umur 52) invalid month[1]
Yogyakarta, Indonésia
Parté pulitik Parté Keadilan Sejahtera
Sisihan Nevi Zuairina[2]
Anak Jundy Fadhlillah
Wafiatul Ahdi
Dhiya'u Syahidah
Anwar Jundy
Atika
Ibrahim
Shohwatul Ishlah
Farhana Irwan
Laili Tanzila
Propési Pulitikus, penulis
Agama Islam

Prof. Dr. H. Irwan Prayitno, Psi, MSc., Datuak Rajo Bandaro Basa (Gelar Ningrat saka suku Tanjung, kecamatan Pauh, kutha Padang), (lair ing Jogjakarta, Indonésia, 20 Dhésèmber 1963; umur 52 taun) iku pulitikus lan gubernur Indonésia kang saiki njabat dadi Gubernur Sumatra Kulon wiwit 2009–2014.

Riwayat gesang[besut | besut sumber]

Irwan Prayitno lair ing Yogyakarta tanggal 20 Desember 1963 saka pasangan Djamrul Djamal (bapak) lan Sudarni Sayuti (ibu).[3] Ia namatakén pendhidhikan tingkat ing SD Negeri 4, Kebon Baru, Cirebon nalika taun 1976 lan SMP Negeri 1 Padang nalika tahun 1979. Sasampunipun namataken pendhidhikan SMA ing SMA Negeri 3 Padang pada tahun 1982, piyambaké uga mundhut Fakultas Psikologi saking Universitas Indonésia lan tamat taun 1988.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

Catethan kaki
Bibliografi
Sing mengku  sadurungé:
Marlis Rahman
Gubernur Sumatra Kulon
{{{start}}} – saiki
Isih njabat
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Irwan_Prayitno&oldid=1093107"