Irwan Prayitno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Irwan Prayitno
Irwan Prayitno 2016.jpg
Gubernur Sumatra Kulon
Wiwit linggih
15 Agustus 2010
WakilMuslim Kasim
Kang sadurungéMarlis Rahman
Rerincèn dhiri
Lair (1963-12-20) Dhésèmber 20, 1963 (umur 55)[1]
Yogyakarta, Indonésia
Parté pulitikParté Keadilan Sejahtera
SisihanNevi Zuairina[2]
AnakJundy Fadhlillah
Wafiatul Ahdi
Dhiya'u Syahidah
Anwar Jundy
Atika
Ibrahim
Shohwatul Ishlah
Farhana Irwan
Laili Tanzila
ProfésiPulitikus, penulis
AgamaIslam

Prof. Dr. H. Irwan Prayitno, Psi, MSc., Datuak Rajo Bandaro Basa (Gelar Ningrat saka suku Tanjung, kecamatan Pauh, kutha Padang), (lair ing Jogjakarta, Indonésia, 20 Dhésèmber 1963; umur 55 taun) iku pulitikus lan gubernur Indonésia kang saiki njabat dadi Gubernur Sumatra Kulon wiwit 2009–2014.

Riwayat gesang[besut | besut sumber]

Irwan Prayitno lair ing Yogyakarta tanggal 20 Desember 1963 saka pasangan Djamrul Djamal (bapak) lan Sudarni Sayuti (ibu).[3] Ia namatakén pendhidhikan tingkat ing SD Negeri 4, Kebon Baru, Cirebon nalika taun 1976 lan SMP Negeri 1 Padang nalika tahun 1979. Sasampunipun namataken pendhidhikan SMA ing SMA Negeri 3 Padang pada tahun 1982, piyambaké uga mundhut Fakultas Psikologi saking Universitas Indonésia lan tamat taun 1988.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Catethan kaki
Bibliografi
Kang sadurungé
{{{before}}}
{{{title}}} Isih njabat