Masjid ar-Raisiyah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masjid ar-Raisiyah iku dumunung ing tlatah désa Sekarbela, Lombok Kulon Nusa Tenggara Kulon, Indonésia. Masjid madeg ing taun 1400M. Ing taun-taun iku karajan kang kuasa antarané Karajaan Hindhu kang ndadèkaké anak karajan Karang Agung Bali kanthi jeneng raja Anak Agung

Rujukan[besut | besut sumber]