Masjid Al-Muhajirin Kepaon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Masjid Al-Muhajirin iku siji masjid sing dumunung ing Kampung Kepaon, Denpasar, Bali. Masjid iki kagolong masjid tuwa ing kutha Denpasar lan dumunung ing tengah kutha.

Sajarah[besut | besut sumber]

Miturut cathetan sajarah, masjid iki diadegaké ing taun 1326 Hijriyah. Nalika diadegaké, Masjid Al-Muhajirin isih mung ukuran 12×12 mèter. Biyèn jenengé Hamsul Mursalin.

Rujukan[besut | besut sumber]