Masjid Agung Al-Baitul Qadim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Masjid Agung Al-Baitul Qadim yaiku salah sijiné masjid kang dumunung ing Kelururahan Air Mata, Kutha kupang, Nusa Tenggara Wétan.Masjid iki kanthi umur punjul 200 taun lan dadi masjid tuwa dhéwé ing Pulo Wétan.