Masjid Raya Bayur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Masjid Raya Bayur
Wedharan dhasar
Papané Nagari Bayur, kacamatan Tanjung Raya, kabupatèn Agam, Sumatera Barat, Indonésia
Kanggo agama Islam
Kartangan wangunan
Jinis wangunan Masjid
Taun rampung 2004
Spesifikasi
Menara 4

Masjid Raya Bayur ya iku masjid ing Sumatera Kulon kang ana ing Nagari Bayur, kacamatan Tanjung Raya, kabupatèn Agam, Indonésia. Letak masjid kang diadhekake ing wiwit abad ke-20 iki ora adoh saka dalan gedhé kang nghubungake Lubuk Basung (Kutha krajan kabupatèn Agam) kanthi kota Bukittinggi.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]


Cithakan:Masjid di Indonésia