Masjid Raya Bayur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Raya Bayur
Informasi umum
LetakNagari Bayur, kacamatan Tanjung Raya, kabupatèn Agam, Sumatera Barat, Indonésia
Afiliasi agamaIslam
Deskripsi arsitektur
Jenis arsitekturMasjid
Tahun selesai2004
Spesifikasi
Menara4

Masjid Raya Bayur ya iku masjid ing Sumatera Kulon kang ana ing Nagari Bayur, kacamatan Tanjung Raya, kabupatèn Agam, Indonésia. Letak masjid kang diadhekake ing wiwit abad ke-20 iki ora adoh saka dalan gedhé kang nghubungake Lubuk Basung (Kutha krajan kabupatèn Agam) kanthi kota Bukittinggi.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]


Cithakan:Masjid di Indonésia