Masjid Agung Natuna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Agung Natuna
Masjid Raya Natuna.jpg
Masjid Agung Natuna
Informasi umum
PrenahKabupatèn Natuna, Kapuloan Riau, Indonésia
Afiliasi agamaIslam
Deskripsi arsitektur
Jinis arsitèkturMasjid
Yasa pratama simbulis2007
Taun rampung2009

Masjid Agung Natuna ya iku sawijining masjid kang ana ing Kabupatèn Natuna, Indonésia. Masjid iki diadhegaké ing taun 2007 lan rampung ing taun 2009. Masjid iki ya iku péranganing kompleks Gerbang Utaraku, kawasan kang dipersiapake kados pusat pamaréntahan lan bisinis Natuna ing wewengkon Ranai kang dadi kutha krajan Kabupatèn Natuna, ora mung kui , masjid uga dadi titik pusat kawasan mau.