Masjid Agung Natuna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Masjid Agung Natuna
Masjid Raya Natuna.jpg
Masjid Agung Natuna
Informasi umum
PrenahKabupatèn Natuna, Kapuloan Riau, Indonésia
Afiliasi agamaIslam
Deskripsi arsitektur
Jinis arsitèkturMasjid
Yasa pratama simbulis2007
Taun rampung2009

Masjid Agung Natuna yaiku sawijining masjid kang ana ing Kabupatèn Natuna, Indonésia. Masjid iki diadhegaké ing taun 2007 lan rampung ing taun 2009. Masjid iki yaiku péranganing kompleks Gerbang Utaraku, kawasan kang dipersiapake kados pusat pamaréntahan lan bisinis Natuna ing wewengkon Ranai kang dadi kutha krajan Kabupatèn Natuna, ora mung kui , masjid uga dadi titik pusat kawasan mau.