Masjid Agung Natuna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Agung Natuna
Masjid Raya Natuna.jpg

Masjid Agung Natuna

Wedharan dhasar
Papané Kabupatèn Natuna, Kapuloan Riau, Indonésia
Kanggo agama Islam
Kartangan wangunan
Jinis wangunan Masjid
Pandolokan watu kapisan 2007
Taun rampung 2009
Spesifikasi

Masjid Agung Natuna ya iku sawijining masjid kang ana ing Kabupatèn Natuna, Indonésia. Masjid iki diadhegaké ing taun 2007 lan rampung ing taun 2009. Masjid iki ya iku péranganing kompleks Gerbang Utaraku, kawasan kang dipersiapake kados pusat pamaréntahan lan bisinis Natuna ing wewengkon Ranai kang dadi kutha krajan Kabupatèn Natuna, ora mung kui , masjid uga dadi titik pusat kawasan mau.