Masjid Bayan Beleq

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masjid Bayan Beleq iku siji masjid sing dumunung ing kacamatan Bayan, Kabupatèn Lombok Lor, Nusa Tenggara Kulon utawa watara 80 km saka kutha krajan provinsi NTB, ya iku Mataram.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]