Masjid Bayan Beleq

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Masjid Bayan Beleq iku siji masjid sing dumunung ing kacamatan Bayan, Kabupatèn Lombok Lor, Nusa Tenggara Kulon utawa watara 80 km saka kutha krajan provinsi NTB, yaiku Mataram.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]