Masjid Jami Silalouw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Jami Silalouw
M jami Silalow.JPG

Masjid Jami Silalouw

Wedharan dhasar
Papané Kabupatèn Maluku Tengah, Maluku, Indonésia
Kanggo agama Islam
Kartangan wangunan
Spesifikasi

Masjid Jami Silalouw ya iku siji masjid bersejarah kang ana ing désa Sepa, kacamatan Amahai, Kabupatèn Maluku Tengah, Maluku, Indonésia. Masjid ini andhuwéni sajarah lan arsitèktur cukup unik.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]