Masjid Shiratal Mustaqiem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Shiratal Mustaqiem
Masjid Shiratal Mustaqiem (2).jpg

Masjid Shiratal Mustaqiem Samarinda

Wedharan dhasar
Papané Samarinda, Kalimantan Timur, Indonésia
Kanggo agama Islam
Kartangan wangunan
Jinis wangunan Masjid
Taun rampung 1881
Spesifikasi
Menara 1
Dhuwur menara 21 mèter

Masjid Shiratal Mustaqiem ya iku masjid tuwa dhéwé ing Kutha Samarinda, Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia, persis ana ing kalurahan Masjid, Kacamatan Samarinda Seberang. Masjid kang wis dibangun ing taun 1881 iki pernah dadi juara kaping pindho ana ing Festival masjid-masjid bersejarah ing Indonésia ana ing taun 2003.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Masjid Modern dan Bersejarah di Kota Tepian. Kaltim Post, 20 Fèbruari 2011. Diakses pada 17 Juli 2012


Cithakan:Masjid Ing Indonésia