Masjid Shiratal Mustaqiem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Shiratal Mustaqiem
Masjid Shiratal Mustaqiem (2).jpg
Masjid Shiratal Mustaqiem Samarinda
Informasi umum
PrenahSamarinda, Kalimantan Timur, Indonésia
Afiliasi agamaIslam
Deskripsi arsitektur
Jinis arsitèkturMasjid
Taun rampung1881
Spesifikasi
Menara1
Dhuwuré menara21 mèter

Masjid Shiratal Mustaqiem ya iku masjid tuwa dhéwé ing Kutha Samarinda, Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia, persis ana ing kalurahan Masjid, Kacamatan Samarinda Seberang. Masjid kang wis dibangun ing taun 1881 iki pernah dadi juara kaping pindho ana ing Festival masjid-masjid bersejarah ing Indonésia ana ing taun 2003.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Masjid Modern dan Bersejarah di Kota Tepian. Kaltim Post, 20 Fèbruari 2011. Diakses pada 17 Juli 2012

Cithakan:Masjid Ing Indonésia