Samarinda Seberang, Samarinda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samarinda Seberang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Wétan
KuthaSamarinda
Pamaréntahan
 • CamatSumaryadi, S.Sos
Kode Kemendagri64.72.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Samarinda Seberang iku kacamatan ing Kutha Samarinda, Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo: