Samarinda Kota, Samarinda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samarinda Kota
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Wétan
KuthaSamarinda
Kode Kemendagri64.72.09 Edit the value on Wikidata

Samarinda Kota iku kacamatan ing Kutha Samarinda, Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia. Kantor kacamatan dumunung ing Dalan Kartini.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo: