Sungai Pinang, Samarinda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sungai Pinang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Wétan
KuthaSamarinda

Sungai Pinang utawa Sei Pinang iku kacamatan ing Kutha Samarinda, Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia. Kantor kacamatan iki dumunung ing Dl. Untung Suropati

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo: