Kabupatèn Paser

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{nama}}}
Lambang Kabupatèn Paser

Lambang {{{nama}}}
300px

Peta lokasi {{{nama}}}
Koordinat : 0°45'18,37" - 2°27'20,82" LS
115°36'14,5"-166°57'35,03" BT
Motto: Paser Buen Kesong
basa Pasir : Paser Berhati Baik
Provinsi Kalimantan Wétan
Kutha krajan Tanah Grogot
Jembar {{{luas}}}
Pedunung  
 · Cacahé {{{penduduk}}}
 · Kapadhetan {{{kepadatan}}} jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan {{{kecamatan}}}
 · Désa/kelurahan {{{kelurahan}}}
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0543
APBD
DAU {{{dau}}}
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.paserkab.go.id

Kabupatèn Paser iku kabupatèn ing Propinsi Kalimantan Wétan, Indonésia. Kutha krajan kabupatèn iki dumunung ing Tanah Grogot.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Paser&oldid=1102490"