Samarinda Ulu, Samarinda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samarinda Ulu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Wétan
KuthaSamarinda
Kode Kemendagri64.72.03 Edit the value on Wikidata

Samarinda Ulu iku kacamatan ing Kutha Samarinda, Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo: