Samarinda Lor, Samarinda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samarinda Lor
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Wétan
KuthaSamarinda
Kode Kemendagri64.72.05 Edit the value on Wikidata

Samarinda Lor iku kacamatan ing Kutha Samarinda, Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo: